Üdvözlök minden kedves látogatót!

Pallagi Richárd vagyok, aki világ életében imádott és mai napig is imád fotózni. Gyerekként egy kis kompakttal fotózgattam de akkor még nem gondoltam komolyan a fotózást, de már akkor is kaptam a pozitív visszajelzéseket a képeimről. Emlékszem egy tengerpari képemet ( amit még elő kellett hívatni) ingyen kinagyítottak és a tanári szobába került fel a képem. Ekkor olyan 5. lehettem talán.

Szépen lassan teltek az évek és cseperedtem fel, közben jöttek ki azok az újabb telefonok amikbe már objektíveket is tettek. Természetesen volt jó pár olyan telefonom aminek a hátoldalán komolyabb optikák voltak nem pedig ilyen piszoknyi méretűek. De ezek csak telefonok voltak, majd egy Canon kompakt gépet vettem. Ennél a kompakt gépnél viszont már tanulmányoztam hogy a különféle gombok micsodák és mire valók.

Mindig is kérdezték, hogy miért nem foglalkozom komolyabban a fotózással, én meg csak rájuk hagytam.

Az első DSLR gépem 2015-ben vettem, és még mai napig is használom.

Rá kellett jönnöm, hogy amit én eddig fotózásnak hittem az kutya füle ahhoz ami valójában. Ahogy mondani szokták jött és magával ragadott a fotózás.

Amikor fotózok nekem olyan, mintha kitárulnának az érzékszerveim, és erősebbé vállnak az érzéseim. Talán olyan mint amikor sokan gyereként a szabad repülésről álmodnánk. Most már minden energiám a fotózásnak szentelem. Keresem a pillanatokat, szeretem a részleteket. Szeretem a nem mindennapi különleges képeket.

Folyamatosan fejlesztem magam és szomjazom a tudásra.

Számomra az az igazi kép ami magától meséli el a történetét, magától vált ki érzéseket. Nekem az az igazi tökéletes kép.